sâmbătă, 28 martie 2009

Antivirusi gratuiti


Poate ca, de cele mai multe ori, programele care costa sunt superioare ca functionalitate celor gratuite. Dar nu este o regula, exista si aplicatii gratuite mai bune decat alternativele lor pe bani. Eficienta unui antivirus - gratuit sau comercial - se masoara prin teste, precum cel realizat periodic de Virus Bulletin. Antivirusii care au primit certificarea VB100 sunt de incredere iar alegerea unuia dintre acestia se face luand in calcul si alte aspecte: pretul, gradul de ocupare a resurselor, viteza de scanare, interfata, modulele auxiliare etc.

Daca esti hotarat sa nu dai bani pe un antivirus, dar nici nu vrei sa ai mustrari de constiinta ca piratezi programe, echipa Go4it iti recomanda mai multi antivirusi gratuiti: AVG Anti-Virus,avast! Home Edition,Avira AntiVir Personal, Comodo AntiVirus, ClamWin

2 comentarii:

  1. Din toate solutiile antivirus prezente pe piata noi folosim Bitdefender inca de la inceput si suntem foarte multumiti.
    Pe toate calculatoarele din retea folosim “Bitdefender TOTAL SECURITY” cu optiune extra “Premium VPN” pe care o recomandam tuturor.

    RăspundețiȘtergere